Stockbureaus
Welke stockbureaus zijn er. En wat zijn hun specifieke kenmerken?
Overzicht Stockbureaus

Overzicht Stockbureaus
Wat kan ik per bureau lezen?

Naar overzicht

Overzicht Stockbureaus

Er zijn heel veel verschillende stockbureaus die foto's verkopen. Op deze website behandel ik de bureaus waarbij ik zelf ben aangesloten. Dat zijn meest ook de grotere stockbureaus.

Over stockbureaus die ik niet ken kan ik uiteraard ook niets zeggen. Voor meer informatie over andere bureaus zou je daarom kunnen kijken op www.micostockgroup.com.

Informatie over stockbureaus

Via de menubalk aan de linkerkant van deze pagina kom je bij de specifieke informatie per stockbureau. Elke pagina heeft een vaste indeling die begint met algemene informatie. Daarna volgt een aantal tabbladen over meer specifieke zaken:
  • Het eerste tabblad geeft informatie over de Website van het stockbureau en het gebruiksgemak daarvan.
  • Daarna volgt het Aanbieden van foto's. Hoe wordt je toegelaten tot het bureau en hoe verloopt het aanbieden van foto's daarna? En hoe streng is de keuring van de foto's (review) daarbij?
  • Bij Verdiensten kun je lezen over de mogelijke inkomsten bij dat bureau.
  • Maar misschien wil je wel Foto's kopen. Ook daarover een beschrijving wat daarvan de mogelijkheden zijn.
  • Zijn er tot slot nog andere vermeldenswaardige feiten, dan worden die in het tabblad Overige vermeld.

Elke pagina heeft een drietal specifieke links om mijn foto's bij dat bureau te bekijken, om foto's te gaan kopen of om juist zelf foto's te gaan te verkopen.
De beschrijving eindigt tenslotte met een aantal handige links naar specifieke webpagina's van dat bureau.

 

Reacties 2

Gast - maurice de vries op donderdag 23 juni 2016 10:09

Zal ik dan de aftrap maar doen en als eerst een berichtje op je site plaatsen Tromp Willem.
ik hield het al in de gaten maar nu eindelijk je website over stockfotografie af. Het ziet er mooi uit met mooie en duidelijke indeling.
Bij alamy heb ik mijn aangemeld en daar staan inmiddels al 10 Foto,s online ik ben benieuwd wanneer de eerste sale daar plaatsvindt
Het werkt wel prettig bij alamy je upload eerst een serie stockfoto,s die worden dan bekeken en als ze goed zijn dan pas kan je ze bewerken.
dat werkt een stuk prettiger en geeft vertrouwen.
Bij alamy ben ik bezig mijn hele portefolio van 1800 foto,s online te zetten. Voorlopig ben ik nog even zoet.

Zal ik dan de aftrap maar doen en als eerst een berichtje op je site plaatsen Tromp Willem. ik hield het al in de gaten maar nu eindelijk je website over stockfotografie af. Het ziet er mooi uit met mooie en duidelijke indeling. Bij alamy heb ik mijn aangemeld en daar staan inmiddels al 10 Foto,s online ik ben benieuwd wanneer de eerste sale daar plaatsvindt Het werkt wel prettig bij alamy je upload eerst een serie stockfoto,s die worden dan bekeken en als ze goed zijn dan pas kan je ze bewerken. dat werkt een stuk prettiger en geeft vertrouwen. Bij alamy ben ik bezig mijn hele portefolio van 1800 foto,s online te zetten. :) Voorlopig ben ik nog even zoet.
Tromp Willem van Urk op donderdag 23 juni 2016 16:04

Hallo Maurice,
Veel succes bij Alamy. Houd er wel rekening mee dat het aantal verkopen bij Alamy - zeker bij een nog kleiner portfolio - minder is dan bij de andere bureaus. Maar als je een verkoop hebt kan dat wel meteen een grote klapper zijn!

Hallo Maurice, Veel succes bij Alamy. Houd er wel rekening mee dat het aantal verkopen bij Alamy - zeker bij een nog kleiner portfolio - minder is dan bij de andere bureaus. Maar als je een verkoop hebt kan dat wel meteen een grote klapper zijn!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 22 september 2017

Captcha afbeelding